Workshops

 

Skincare Workshop
Vrijgezellenfeest? Vriendinnenclub? Of gewoon geïnteresseerd in huidverzorging?

Vanaf heden is het mogelijk om workshops bij Skinpoint te volgen. In deze workshop leert u meer over uw huid en de verzorging ervan. Welk huidtype heeft u? Zijn er specifieke problemen of vragen? Tijdens de workshops worden die vragen allemaal beantwoord! We zullen met de hele groep een reiniging, scrub, masker, dagcrème en zonnebescherming aanbrengen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid alle andere producten te voelen en te proberen.

Het is mogelijk om deel te nemen met een groep vanaf 3 tot 10 personen. De workshop duurt gemiddeld 2 uur en kan naar gelang behoefte gepland worden op een ochtend, middag of avond. Het is ook mogelijk een workshop te plannen in het weekend. De deelname kosten zijn 25,- per persoon. Tevens ontvangt u 10% korting op Dermalogica producten als u die tijdens de workshop aanschaft!

Massage Workshop
Altijd al willen masseren? Boek nu een workshop massage en leer alle basisgrepen uit de klassieke massage! Tijdens de workshop behandelen we een klein stuk theorie en gaan daarna direct praktisch aan de slag. Deze workshop is geschikt voor 2 personen en duurt gemiddeld 75 minuten. Na één sessie bent u in staat een basis massage uit te voeren. Wilt u uw kennis en vaardigheden vergroten? Boek dan een vervolgsessie! De kosten voor één sessie bedragen 55,- per koppel.