Permanente make-up

 

Vanaf heden kunt u bij Skinpoint ook terecht voor Permanente make-up. Permanente make-up zorgt ervoor dat u er op elk moment van de dag perfect verzorgt uitziet. U moet daarbij denken aan een mooie eyeliner, lipliner of wenkbrauwen. Bij Skinpoint wordt gewerkt met de meest geavanceerde pigmentstoffen en apparatuur van Nouveau Contour. Permanente make-up heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt waarbij prachtige, natuurlijk ogende resultaten worden bereikt!

 

INTAKE

Voordat we beginnen met pigmenteren wordt er een uitgebreid intake gesprek gehouden. In dit intake gesprek kunt u uw wensen duidelijk maken en is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Pas nadat we alles uitvoerig hebben besproken,en het eens zijn over de kleur en vorm, zullen we beginnen met pigmenteren. 

 

DE BEHANDELING

Het pigment wordt met behulp van een zeer snel bewegende, ultradunne naald de huid ingebracht. De naald zit via een gesloten canule in de pigmenteer-pen waardoor er geen besmettingsgevaar is. Naalden worden slechts eenmaal gebruikt en daarna wegggooid. De pigmenten zijn zeer huidvriendelijk en prachtig van kleur. De ingebrachte pigmenten zijn direct na de behandeling intens van kleur maar zullen 50% vervagen. Het resultaat zal natuurlijk ogen. 

 

DE NABEHANDELING

U krijgt na de behandeling een formulier met nazorg instructies mee. Houdt u zich alstublieft aan deze instructies, het resultaat zal des te mooier zijn! Bij pigmentatie van wenkbrauwen en lippen is het noodzakelijk zonnebescherming te smeren. Afhankelijk van uw huid zal er een bepaald type zonnebescherming worden aanbevolen.

Als laatste wordt met u een vervolgafspraak gemaakt om de resultaten te evalueren en eventueel bij te werken. Deze tweede afspraak is bij de prijs inbegrepen. Let op: permanente make-up moet ongeveer eens per jaar worden bijgewerkt om het resultaat optimaal te houden.

 

Hygiene

Skinpoint is gekeurd door de GGD te Groningen en is gecertificeerd. Deze certificering is verplicht voor permanente make-up specialisten! 

 

Tarieven

Zie onder het kopje Prijslijst.